MD: ŠŠK Bernolákova - HK Partizánske 25:31 (15:17)

11.11.2013 12:27

Ďalší zápas ktorého výsledok nezodpovedá odvedenej hre. Súper bol poraziteľný.

V prvom polčase nás naše ešte neskúsené brankárky veľmi nepodržali. Vystrelili sme o dva pokusy viac ako súper, ale polčas sme prehrali o dva góly. Aj keď naša úspešnosť streľby nebola zlá (55%), naše brankárky mali len 32% úspešnosť. Ale to chce čas a veľa zápasov. Dúfam, že sa zúčastníme nejakých turnajov.

Druhý polčas už nebol taký ako prvý. Chýbal nám pohyb, a tým pádom sme robili technické chyby a chýbala aj streľba. Kým v prvom polčase sme vystrelili 27 krát, kým v druhom len 19 krát. Súper vyslal o 10 pokusov viac. Ešte že sa chytila Findriková v bráne (48%). Čo nám najviac chýbalo, bola aktívnejšia hra krídiel, či už streľba, tak aj pomoc spojkám. Celá hra ostala na spojkách. Len 4 strelecké pokusy krídiel za celý zápas je veľmi málo a gól padol len jeden, aj ten bol po zbehnutí.

Ale na to, že máme zatiaľ len dve ostré spojky (Petreková, Kopčíková), a to je jedna ešte stále žiačka, to nie je až také zlé. Škoda, že Schwarcová sa nepokúša strieľať aj zo strednej vzdialenosti, jej výkony by to pozdvihlo ešte vyššie.

V obrane je badateľný pokrok, len čo ma trochu zarazilo je, že súperky nás dokázali prekonať pomocou jednoduchých náznakov prihrávky, ktoré my v útoku nepoužívame.

Áno, chýbajú nám víťazstvá, ale predvedená hra má dobrý smer a pokrok je badateľný (trochu sa chválim :), ale samozrejme aj dievčatá ).

Zostava: Kalmárová, Findriková - Bujňáková, Englerová, Kopčíková 9, Lukáčová 1, Petreková 5, Lukáčková 3, Mihalovičová, Schwarcová 5, Daniláková, Boříková 2

 

mf