MD: ŠŠK Bernolákova - Talent Dun. Streda 26:30 (11:17)

14.10.2013 08:50

Tento zápas bol úplným opakom doterajších zápasov. V pohybe, agresívne (aj keď niekedy až priveľmi). Dievčatá hrali HÁDZANU. Prieniky, streľba z diaľky, prihrávky do krídla. V obrane si pomáhali, bránili jedna na jednu. Veľmi dobre.

Čo nás najviac musí mrzieť sú dve veci. Päť prešľapov v prvom polčase a štyri zahodené šance z krídla v druhom polčase. Škoda.

Boli chyby, ale len také, ktoré sa dajú odstrániť. Škoda toho, že nám zase ušiel začiatok. Na tom budeme ešte musieť zapracovať.

Mali sme aj dve premiéry. V bráne Dominika Kalmárová (minulú sezónu ešte mladšia žiačka) a na pivote Karolína Lukáčková. A môžem povedať, že to boli veľmi slušné premiéry. Dominika mala síce iba 30% úspešnosť, ale ukázala zopár dobrých zásahov a dokonca chytila jednu sedmičku. Bude sa nám lepšie hrať, keď budeme mať dve "funkčné" brankárky. A Kája sa ukázala ako veľmi osožná hlavne v obrane (len škoda že sa vyfaulovala :( ). V útoku ešte potrebuje čas na "rozkúkanie" sa.

A konečne góly neboli len dvoch hráčkach. Takmer všetky strelili aspoň jeden gól. Aj úspešnosť streľby sa výrazne zlepšila. Predchádzajúce zápasy sme neprekročili 38% a v tomto zápase sme mali 57%.

Dúfam, že to takto budeme hrať už stále. S nasadením, v pohybe, či už v útoku, či v obrane, bez zbytočného strachu a s potrebnou agresivitou.

LEN TAK ĎALEJ! Zaslúžite si cukrík :)

 

Zostava: Kalmárová, Findriková - Englerová 5, Kopčíková 8, Petreková 3, Mihalovičová 1, Schwarcová 4, Štefanová 4, Boříková 1, Lukáčková

mf