MD: ŠŠK Bernolákova - UDHK Nitra 25:33 (13:15)

10.03.2014 12:35

Krk nám zlomili 19 stratených prihrávok, hlavne v rozmedzí medzi 40-50 minútou zápasu, ktorú sme prehrali 3:10. Naša strelecká úspešnosť prekročila 50%, čo je oproti predchádzajúcemu zápasu nárast o 100%, ale samozrejme je čo zlepšovať. Hlavne nabrať odvahu vystreliť, resp. vypracovať si ako takú šancu na skórovanie. Vyskúšať iné postupy, ktoré ale samozrejme si musia hráčky natrénovať a nie sa venovať len tomu jednému čo ako tak ovládajú. Musia si, ako sa hovorí, rozširovať obzory. Strelecky sa veľmi darilo Lei Englerovej a Sime Schwarcovej. Škoda že Sima nepokračovala v trende z prvého polčasu aj v druhom.

Nie že by ostatné hráčky hrali zle, ale je nutné sa vyvarovať chýb, musia sa nájsť, odbúrať "strach" a bude to určite lepšie a lepšie. Radšej nedať gól, ale po poctivej streľbe, kľučke ako neurobiť nič.

V obrane sme robili najčastejšie tú chybu, že sme ustupovali aj vtedy ak sme mali súpera na kontakt. Na tom budeme musieť popracovať. Zlepšilo sa "zdvojovanie" čo sa odzrkadlilo na počte 7metrových hodov proti nám, len 4.

Dominka Kalmárová, podotýkam že je ešte vekom staršia žiačka, mala vyše 42% úspešnosť. Príležitosť dostala v bráne aj Simona Findriková, ktorá chytá ešte len rok a mala vyše 36% úspešnosť.

Zostava: Kalmárová, Findriková - Englerová 8, Kopčíková 2, Lukáčová, Petreková 1, Lukačková, Mihalovičová, Schwarcová 7, Štefánová 2, Daniláková 1, Sztachová 4

 

mf