Močenok - ŠŠK Bernolákova 27:24 (11:12) (md)

28.05.2013 09:52

Náš posledný zápas tejto sezóny sme začali veľmi dobre. Ujali sme sa vedenia a udržiavali až do zhruba 10 minúty druhého polčasu. Aj potom sme sa vo vedení striedali. Ale potom začali úradovať MIB (muži v čiernom), nerád sa nich vyhováram, ale keď náš každý preskok, resp. streľba zo šestky bola po faule, tak to už človeka naštve. Ale hlavne to štvalo dievčatá a začali viac míňať energiu na rozčuľovanie ako na hru, čo ich stálo veľa síl a koncentrácie. Začali veľa riskovať v obrane, snažili sa vypichovať prihrávky, čo sa nám nevyplatilo. My sme sa na každý gól nadreli a súper dával góly po náskokoch. Ďalšou našou nevýhodou bola prakticky prázdna striedačka. Jedna hráčka na striedanie je veľmi málo a tým pádom sme nemohli vydržať vysoké tempo zápasu. Ďalšie dve hráčky na striedačke boli začiatočníčky, ktoré ešte nemajú dostatočné skúsenosti. Tu by sa hodil príhovor o prístupe našich žiačok, ale uznávam, že to nebola ich povinnosť hrať za dorastenky, ale uprednostiť výlet, no neviem.

Mali sme 17 technických chýb a získali sme len 9 lôpt. Zase 3 prešľapy. Naša streľba bola 40%. Lucia Vargová mala takmer 50% úspešnosť. Čo je vynikajúce číslo. Chýbali nám góly z krídla, len 3 je veľmi, veľmi málo. Dve zahodené sedmičky tiež zamrzia. Ale musím vyzdvihnúť snahu a bojovnosť celého tímu.

Škoda. Mohli sme sa odpútať od posledného miesta. Ešte raz škoda.

Postupujúcim hráčkam ďakujem a prajem im aby sa im darilo vo vyššej kategórii a aby sa len zlepšovali a zlepšovali, pretože to v nich je.

Zostava: Vargová, Findriková - Bujňáková, Englerová 2, Silvášiová 4, Hudáková 6, Simič 5, Balázs, Bodóvá, Bodnárová 6, Sztachová 1

7m 4/2, 2min 3

 

MF