MŽ: ŠŠK Bernolákova - FHT Drábova 8:15 (4:6)

27.04.2014 16:04

Mladšie žiačky týmto stretnutím otvorili poslednú štvrtinu súťaže. Po prehrách 4:28, 37:4 a 9:20 dosiahli tentokrát  prijateľný  výsledok. Z fyzický vyspelejším súperom držali krok do 10 min. druhého polčasu, kedy prehrávali iba 6:9! Potom o rok staršie súperky im ušli na konečných 8:15. Z priebehu stretnutia je vidieť rapídne zlepšenia výkonu i schopnostiam hráčok oproti jesennej časti. Družstvo podržala vynikajúcim výkonom Oravcova v bránke.

V útočnej i obrannej činnosti podala výborný výkon Dudlaková, ktorá sa ako jediná presadila strelecky! V obrane dobre zahrali Miščíková a sestry Minčákové. V útoku sa na poste pivota presadzovala Daniláková, ale v tomto stretnutí si nepotykala z presnosťou streľby. Nesklamali aj Bocková s Ferienčíkovou. Sklamaním bol výkon Mesárošovej, ktorá nepresnou streľbou dávala zadarmo lopty súperkám  a v obrane vôbec nebránila. Proste na čo siahla to pokazila. Sklamaním je nízka účasť rodičov, keď prítomní rodičia súperiek mohutným povzbudzovaním pomohli Drábovej k vyššiemu nasadeniu i konečnému víťazstvu!

Zostava: Oravcová – Minčáková Slávka, Minčáková Lenka ,Miščíková Natália, Mesarošová Michaela,Dudlák Petra Jennifer 8, Burociová Juliana, Bocková Alexandra, Taškovičová Fatima, Daniláková Katarína, Ferienčíková Natália ,Matyiová Nikola.

Vylúčené:  1 – 0 

 7m hody:  0 – 2/1

Rozhodcovia:  Vraňuchová  Tatiana/Prešov/ a Harčarufková  Daniela/Košice/.