SD: ŠŠK Prešov - ŠŠK Bernolákova 25:26 (13:13)

17.03.2014 11:13

Bol to veľmi vyrovnaný zápas. Ušiel nám začiatok, kedy nám súper ušiel na rozdiel štyroch gólov, ktorý sa nám ale do polčasu podarilo zrušiť. Druhý polčas bol ešte viac vyrovnaný, raz viedol súper, raz my. Škoda zahodených niekoľko vyložených šancí ku koncu, čo ale zase vykompenzovala Lucia Vargová v bráne zákrokmi v pravý čas.

Celkovo zápas nám vyšiel čo sa týka percentuálnej úspešnosti. Celková streľba bola 65%, brána 52%, získali sme 6 prihrávok a technických chýb bolo len 12. Hlavne sa darilo Soňi Simič, ktorá strelila 11 gólov z 15 pokusov.

Musím, nie chcem, alebo musím (neviem čo má väčšiu váhu :) ) pochváliť všetky dievčatá, pretože statočne bojovali, prejavovali radosť z hry. Zahrali sme niekoľko veľmi pekných akcií. Čo nevyšlo v útoku, vrátili to v obrane.

Máme celkom peknú sériu. Z troch zápasov máme 5 bodov a aj ten jeden bod nám ušiel medzi prstami. Dúfam, že takýto trend si zachováme.

 

Zostava: Vargová, Bodnárová - Pajorová 2, Hudáková 3, Simič 11, K. Lukáčková, Sabačová, N. Lukáčková 3, Mikulová, Čitáková 1, Silvášiová 6, Englerová, Sztachová

 

mf